Mimmie Moedermelk Sieraden

Unieke. Tastbare. Herinnering.

4, Keizerstraat Vianen 4132ba

21

Salon - Mimmie Moedermelk Sieraden
Salon - Mimmie Moedermelk Sieraden
Salon - Mimmie Moedermelk Sieraden
Salon - Mimmie Moedermelk Sieraden
Salon - Mimmie Moedermelk Sieraden
Salon - Mimmie Moedermelk Sieraden

Diensten

Collectie bekijken en ontwerpen

Vanaf 0 €

Collectie bekijken en ontwerpen sterrenkindje

Collectie bekijken sterrenkindje

Vanaf 0 €

Extra service

Extra service

Vanaf 0 €

Collectie bekijken en ontwerpen

Vanaf 0 €

Beschrijving

Mijn naam is Nicole,

Al 13 jaar goudsmid & moeder van drie prachtige kinderen die een grote rol en inspiratiebron zijn voor Mimmie sieraden. De band tussen een moeder en haar kind is vanaf het prille begin van onschatbare waarde en geeft een bijzonder gevoel van liefde, geluk en hoop. Het verhaal van iedere moeder is uniek en tekent haar voor de rest van haar leven.

Om deze herinneringen tastbaar te maken maak ik moedermelk & herinneringssieraden   Dit doe ik met heel veel liefde, creativiteit en passie voor het ambacht en alle bijzondere verhalen.

Dat de vreugde van de geboorte van een kind ook een keerzijde kan hebben behoort helaas ook tot de harde werkelijkheid. De leegte die achterblijft na het verlies van een kindje of dierbare voelt eenzaam en zwaar en lijkt uitzichtloos. Ook in deze levensfase kan Mimmie sieraden voor een mooie tastbare herinnering zorgen. Denk hierbij aan een ontwerp waarin as, navelstreng, haar en/of moedermelk verwerkt kan worden.

Informatie

Contact / Openingstijden
Maandag - DonderdagGesloten
Vrijdag - Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten

Beoordelingen(21)

Deze salon heeft 21 Salonkee geverifieerde beoordelingen. Als u een online afspraak hebt gemaakt bij deze salon, vragen we u vriendelijk om uw ervaring te delen en een beoordeling achter te laten. Op die manier helpt u andere klanten bij het kiezen van hun schoonheidsbehandelingen.

Beoordeling toevoegen

Details
Eindresultaat
Sfeer
Personeel
Algemeen 5
5 sterren(21)
4 sterren(0)
3 sterren(0)
2 sterren(0)
1 ster(0)

Alle beoordelingen:

Anniek

Ontzettend goed geholpen door Nicole! Ze neemt echt de tijd voor je en de sfeer is heel prettig. Nicole maakt prachtige sieraden. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een mooi en uniek sieraad!

Geverifieerde
17.05.2024
Kelly

Heel erg blij met mijn prachtige ring. Heel erg bedankt voor het fijne gesprek en het advies.

Geverifieerde
17.05.2024
Nienke

Nicole is echt een schat van een vrouw. Het wordt je niet makkelijk gemaakt iets uit te kiezen want er is zoveel moois! Heel blij met de set die het uiteindelijk is geworden. Met een kleine finishing touch van mezelf want de moedermelk heb ik er zelf in mogen doen. Stiekem alweer gekeken voor nog een ring. Misschien dan toch volgend jaar weer langs ;)?

Geverifieerde
21.04.2024
Lisa

Heel blij met het resultaat. Vakwerk.

Geverifieerde
10.04.2024
Marente

Prachtig sieraad met liefde gemaakt en zelf mogen vullen met moedermelk. Nicole denkt met je mee en is erg vriendelijk. Het was leuk om in haar atelier te zijn om dit stukje vakwerk voor mezelf te mogen uitzoeken. Bij twijfel, doen! Hier krijg je geen spijt van. Nogmaals bedankt!

Geverifieerde
8.04.2024
Jolien

Super fijne ontmoeting. Er was tijd en ruimte om ons persoonlijk verhaal te brengen. Ze dacht mee om dit verhaal weer te geven in het ontwerp van de ring. Nu al super benieuwd om het resultaat te zien.

Geverifieerde
6.04.2024

0Geselecteerde dienst(en):

0 Geselecteerde dienst(en):