Studio Denise

Your professional hair artist

114, Lange Groenendaal Gouda 2801 LV

43

Salon - Studio Denise
Salon - Studio Denise
Salon - Studio Denise
Salon - Studio Denise
Salon - Studio Denise
Salon - Studio Denise

Belangrijke informatie

Beste klanten en vrienden,
Welkom op ons nieuwe boekingssysteem! Opgelet bij jouw eerste boeking hier, dien je jezelf te registreren via Facebook of een E-mailadres. Nieuwe klanten kunnen helaas geen afspraak maken. Ik heb momenteel een klantenstop. Dus ik neem geen nieuwe klanten aan op dit moment. Ik wil iedereen zo goed mogelijk helpen en de agenda staat razendsnel vol. Wil je als vaste klant verzekerd zijn van een afspraak, boek dan minstens 4 weken vooruit.  

Dit systeem heeft tal van voordelen! Benieuwd? klik op 'Toon meer'Voordelen
- 24u van te voren ontvang je een sms ter herinnering.
- Iedereen heeft zijn of haar eigen profiel (bovenaan rechts via LOGIN) waar je steeds kan zien wanneer jouw volgende afspraak staat gepland.
- Je kan jouw afspraak heel makkelijk herboeken.
- Op jouw profiel kan je tot 24 uur voorafgaand zelf online verplaatsen of annuleren.
- Ons systeem onthoudt jouw gepersonaliseerde behandeltijd.

Heb jij een vraag of lukt het niet?
Dan kan je op de boekingspagina onderaan rechts op het HELP-knopje klikken en daar wordt je zo snel mogelijk verder geholpen.
Je hoeft hiervoor dus niet naar de salon te bellen.

Wij staan voor jou klaar en kijken uit naar jouw komst,

Team Studio Denise

Diensten

Alle diensten
category-icon [object Object]
Kapper voor dames
category-icon [object Object]
Barbers & kapper voor heren
category-icon [object Object]
Gezichts-verzorging & make-up

Heren - Denise

Knippen

Vanaf 20 €

Knippen

Vanaf 20 €

Beschrijving

Studio Denise is al sinds 2009 een begrip in hartje centrum van Gouda. Onze moderne, trendy salon is gevestigd aan de Lange Groenendaal 114. Bij ons kun je terecht bij ervaren specialisten. Wij bieden een ontspannen sfeer, geven graag een eerlijk advies en persoonlijke aandacht en kun je kwaliteit en vakmanschap bij ons verwachten. We werken met de mooiste producten, waaronder KEVIN.MURPHY, K18 en Schwarzkopf Professional. Ook de luxe tanning lijn van Marc Inbane is bij ons verkrijgbaar.
Ons team is divers en beheerst meerdere specialiteiten. Zo is Denise gespecialiseerd in natuurlijke haarkleuringen - zoals een balayage en babylights - bruidskapsels en bruidsmake-up. Mirelle heeft enorm veel ervaring in het knippen van dames, heren en kinderen en is niet voor niets onze cutting master.

Creative Director Denise is in de afgelopen jaren meerdere malen genomineerd voor de Coiffure Award. En in 2019 werd de salon - dankzij de stemmen van de consumenten - de winnaar van zo'n felbegeerde award in de categorie Consumer Award.
--

Let op: Wij hanteren een annuleringsbeleid van 24 uur. Dat betekent dat wij 50% van het volledige bedrag in rekening brengen als de afspraak binnen 24 uur voor aanvang wordt geannuleerd of gewijzigd. Wanneer je niet komt opdagen op de afspraak brengen wij 100% van de behandeling in rekening. Dit geldt voor zowel de vooruitbetaalde behandelingen als de behandelingen die afgerekend zouden worden in de salon.

Momenteel heb ik een klantenstop. Dus ik neem geen nieuwe klanten aan op dit moment. Ik wil iedereen zo goed mogelijk helpen en de agenda staat razendsnel vol. Wil je verzekerd zijn van een afspraak, boek dan minstens 4 weken vooruit.

Informatie

Contact / Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag - Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Beoordelingen(43)

Deze salon heeft 43 Salonkee geverifieerde beoordelingen. Als u een online afspraak hebt gemaakt bij deze salon, vragen we u vriendelijk om uw ervaring te delen en een beoordeling achter te laten. Op die manier helpt u andere klanten bij het kiezen van hun schoonheidsbehandelingen.

Beoordeling toevoegen

Details
Eindresultaat
Sfeer
Personeel
Algemeen 5
5 sterren(41)
4 sterren(2)
3 sterren(0)
2 sterren(0)
1 ster(0)

Gemarkeerde beoordelingen:

Suzanne

Super fijne salon, Denise heeft veel aandacht voor haar klanten en werkt heel goed. Im ga altijd heel blij weg.

Geverifieerde
7.05.2023
Elsa

Enorm blij met het resultaat! Denise gaat voor kwaliteit en dat zie je niet alleen in je kapsel, maar ook in de hele beleving terug. Erg prettige ervaring, ik kom zeker terug. Dankjewel Denise!

Geverifieerde
23.02.2023
Rosalinde

Het is altijd een feestje om bij Denise de salon uit te lopen, want je haar zit fantastisch en het cliché is waar: als je haar goed zit, voel je je beter. Zeker wanneer Denise je haar onder handen heeft genomen. Mijn haar zat de hele avond goed, zoals gehoopt, en ook de dagen erna had ik er nog plezier van. Fijn als je je daar niet meer druk om hoeft te maken. Dankjewel Denise!

Geverifieerde
12.12.2022

Alle beoordelingen:

Julie

Very friendly, professional and a very talented hairdresser

Geverifieerde
15.09.2023
Carla

Als altijd weer met een tip top geknipt koppie de deur uit.

Geverifieerde
12.09.2023
Lot

Altijd zeer tevreden, echt een vakvrouw!

Geverifieerde
8.09.2023

0Geselecteerde dienst(en):

0 Geselecteerde dienst(en):