Sa Baran Pmu-Beauty-Academy

PERMANENTE MAKE-UP MASTER

33, Middenbaan Barendrecht 2991CS

6

Salon - Sa Baran Pmu-Beauty-Academy
Salon - Sa Baran Pmu-Beauty-Academy
Salon - Sa Baran Pmu-Beauty-Academy
Salon - Sa Baran Pmu-Beauty-Academy
Salon - Sa Baran Pmu-Beauty-Academy
Salon - Sa Baran Pmu-Beauty-Academy

Diensten

category-icon
Alle diensten
category-icon [object Object]
Lichaam
category-icon [object Object]
Ontharing
category-icon [object Object]
Gezichtsbehandelingen
category-icon [object Object]
Wenkbrauwen en make-up
category-icon [object Object]
Tatoeage & Piercing

Lash and Brow Lamination

Henna brows

Vanaf 40 €

Scalp pigementatie

Scalp Pigmentatie

Vanaf 395 €

Beauty behandelingen

Microneedling

Vanaf 175 €

Acne therapie

Vanaf 125 €

Pigmentvlekken/ Ouderdomsvlekken verwijderen

Vanaf 50 €

Huidreiniging

Vanaf 75 €

Plasmalift-Fibroblast

Intake

Vanaf 0 €

Ooglift boven

Vanaf 295 €

Onder ooglid

Vanaf 275 €

Onder en boven ooglift

Vanaf 495 €

Rimpels bovenlip

Vanaf 195 €

Rimpels rond de mond

Vanaf 295 €

Mini facelift kaak

Vanaf 295 €

Halslift kleine zone

Vanaf 295 €

Halslift medium zone

Vanaf 350 €

Halslift grote zone

Vanaf 495 €

Oorlellen en rimpels voor het oor

Vanaf 195 €

Laser

Gezicht

Vanaf 35 €

Armen

Vanaf 25 €

Benen

Vanaf 20 €

CRYO VET VERWIJDEREN

CRYO PLUS HUIDVERBETERING

Vanaf 79 €

Henna brows

Vanaf 40 €

Beschrijving

Sa Baran begon haar carrière in 2014 met een opleiding Make-Up Artist bij Beautypartner, een van de meest professionele Make-Up academies van Nederland. Sa genoot tijdens haar opleiding al heel snel naamsbekendheid met haar opvallende werk en ze zette haar carrière voort als opleidster bij Beautypartner. Zij heeft gedurende deze tijd vele trainingen gevolgd en nam deel aan diverse seminars.

Zij is uitgeroepen tot de beste Make-Up Artist die als enige Turkse deelnam aan de meest vooraanstaande wedstrijd voor Make-Up Artists van Nederland-België-Luxemburg. Dit was het begin van een daverend succes die de deuren door heel Europa heeft geopend voor nieuwe avonturen.
 
Zij werkt met vele bekende professionele topmodellen in Nederland zoals Peralta Alvarez van Nocht, Adama Jobe, Yosephine van der Burgt, Dion Merlijn, Carolyn Collinda en fotografen als Elmar Dam, Salvador Pozo, Pierre Monkau. Ze werkt ook regelmatig mee aan  modeshows en zo is ze erin geslaagd om een blijvende stempel te drukken in de Make-Up wereld van deze tijd.

Naast haar dynamische persoonlijkheid en heeft ze een werkwijze vanuit een ander oogpunt weten te creëren . Zij is ook de officiële gastvrouw en presentatrice van het Republikeinse Bal voor de Golden Tulip Awards die jaarlijks in Europa plaatsvindt.

Om haar kunstzinnigheid nog verder te ontwikkelen heeft ze 2015 een opleiding Permanente Make-up in Turkije afgerond en heeft ze zich op dit gebied verder ontwikkeld. Zij heeft haar carrière bekroond met het volgen van Haarsimulatie, Microblading en Micropigmentatie masterclasses van de wereldberoemde en 35 jaar ervaringsrijke Alec Kurucz bij Ecuri Cosmetics in Nederland. Ze heeft een tijd lang gewerkt als assistent van de oprichter van Ecuri Cosmetics, Alec Kurucz bij het geven van trainingen voor Permanent Make-Up, Haarsimulatie, Microblading en Micropigmentatie.

In Nederland is ze ook degene geweest die met haar vakkennis en feeling Permanente Make-Up heeft mogen toepassen op vele bekende mensen, zoals Sylvia Geersen. Sa Baran heeft in korte tijd haar naamsbekendheid vanuit Nederland naar buiten gedragen met haar Permanente Make-Up en professionele Make-Up bij beroemdheden en bekende namen in Turkije Cemil Ipekçi, Merve Özbey en Miss Turkey 1998 Özlem Kaymaz.
 
Zij heeft vele toepassings- en masterclasstrainingen gegeven voor de ontwikkeling en erkenning van de Microwheel techniek, die werd ontdekt in samenwerking met Ecuri Cosmetics. Zij nam deel aan internationale congressen in Turkije, Nederland en vele Europese landen om als leerling en als opleider gloednieuwe technieken te leren en te onderwijzen.
Als laatste heeft zij een aantal jaren geleden de mastertraining afgerond voor Areola Pigmentatie in Engeland. Daardoor is zij een van de weinige Areola Pigmentatie masters in Europa.

Sa Baran geeft nu trainingen en applicaties onder haar eigen naam: Sa Baran PMU-Beauty-Academy. In haar eigen Academy staat kwaliteit bovenaan!

Informatie

Contact / Openingstijden
Maandag00:00 - 00:00
Dinsdag - Zaterdag10:30 - 18:00
ZondagGesloten

Beoordelingen(6)

Deze salon heeft 6 Salonkee geverifieerde beoordelingen. Als u een online afspraak hebt gemaakt bij deze salon, vragen we u vriendelijk om uw ervaring te delen en een beoordeling achter te laten. Op die manier helpt u andere klanten bij het kiezen van hun schoonheidsbehandelingen.

Beoordeling toevoegen

Details
Eindresultaat
Sfeer
Personeel
Algemeen 4.8
5 sterren(5)
4 sterren(1)
3 sterren(0)
2 sterren(0)
1 ster(0)

Alle beoordelingen:

Jennifer

Ze is echt een topper, erg tevreden Super vriendelijk. hele schone nette salon. echt een aanrader om een bezoekje te nemen,

Geverifieerde
1.06.2024
Ester

Heel fijn geholpen met goede adviezen

Geverifieerde
13.04.2024
Claudia

Goed advies gekregen en op basis hiervan een prachtig resultaat. Sa Baran is heel kundig en heeft goede inzichten, denkt mee en staat open voor wensen/aanpassingen. Ik ben heel blij met mijn resultaat en zou niet anders willen!

Geverifieerde
2.04.2024
Lindsey

Alles was Top! resultaat is echt super! Ze neemt ook echt de tijd voor je!

Geverifieerde
27.03.2024
Nurcan

Warm welkom in een prachtige salon. De dames zijn erg vriendelijk! Sa gaf goed en eerlijk advies omtrent de wenkbrauwen. Vertrouwd gevoel gekregen bij een eerste bezoek!

Geverifieerde
5.03.2024
Christian

Na 2 jaar alopecia en zoekend naar iemand die ik zou kunnen vertrouwen wenkbrauwen te laten zetten voelde ik dat ik goed zat! Sa is een empathische dame en ware artiest, Heel dankbaar 🙏 dat ik de stap heb durven zetten. Ontzettend blij met het eerste resultaat. Écht vakmanschap 👌!!!!

Geverifieerde
5.10.2023

0Geselecteerde dienst(en):

0 Geselecteerde dienst(en):