De Trimhoeve Nuth

Professioneel, Vriendelijk & Betaalbaar

62, Hellebroek Nuth 6361 AD

3

Salon - De Trimhoeve Nuth
Salon - De Trimhoeve Nuth
Salon - De Trimhoeve Nuth
Salon - De Trimhoeve Nuth
Salon - De Trimhoeve Nuth
Salon - De Trimhoeve Nuth

Belangrijke informatie

'Uw Hondentrimster voor alle hondenrassen' 
De Trimhoeve Nuth is een kleinschalige trimsalon waar uw hond alle aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. Uw hond krijgt een complete vachtverzorging en wordt getrimd volgens de rasstandaard.

Online Afspraak inplannen is weer mogelijk ook voor 2024 kunt u al een afspraak inplannen. Bij vragen kunt u altijd bellen 0613622586

Diensten

Alle diensten
category-icon [object Object]
Lichaam & spa
category-icon [object Object]
Nagels

Trimbeurt (hondenras A-F)

Vanaf 35 €

Trimbeurt (hondenras G-K)

Vanaf 40 €

Trimbeurt (hondenras L-Z)

Vanaf 35 €

Puppy wenbeurt (tot 18 maanden)

Vanaf 35 €

Kennismakings gesprek Gratis & vrijblijvend

Vanaf 0 €

Losse behandelingen

Nagels knippen/vijlen

Vanaf 7.5 €

Ruibehandeling (prijs vanaf)

Vanaf 35 €

Wassen en drogen (prijs vanaf)

Vanaf 20 €

Voetzooltjes uitknippen

Vanaf 7.5 €

Trimbeurt (hondenras A-F)

Vanaf 35 €

Trimbeurt (hondenras G-K)

Vanaf 40 €

Trimbeurt (hondenras L-Z)

Vanaf 35 €

Puppy wenbeurt (tot 18 maanden)

Vanaf 35 €

Kennismakings gesprek Gratis & vrijblijvend

Vanaf 0 €

Beschrijving

Er zijn een heleboel verschillende soorten hondenrassen. Maar iedere hond verdient een trimbeurt ongeacht de structuur van zijn vacht. 
Een aantal hondenrassen heeft een vacht die geknipt of geplukt moet worden. Of door de lengte van de vacht ontstaan er klitten die door geborsteld moet worden.
Maar heel soms is het niet de hond die last heeft van zijn vacht, maar zijn baasje. Na een lange wandeling
ruikt de vacht niet meer zo fris of ligt het huis vol met haren na een flinke ruiperiode. Of u vindt het gewoon prettig dat uw hond op zijn tijd er mooi bijgeknipt bij loopt.

Voor al deze zaken bent u met uw viervoeter, groot of klein, bij mij aan het juiste adres.wij hanteren de volgende Huisregels bij De Trimhoeve Nuth.

*Zorg ervoor dat de Hond voor de trimbeurt goed is uitgelaten, zodat de hond zijn behoefte niet tijdens te trimbeurt moet ophouden.
*Zorg ervoor dat de hond niet vlak voor een trimbeurt gegeten heeft, een trimbeurt kan stressvol zijn en daardoor kan een hond gaan braken
*Heeft uw hond een medisch probleem of afwijking dan horen wij dit van te voren graag, zodat wij en u niet voor verrassingen komen te staan. Mocht uw hond last hebben van hartfalen dan wil ik graag schriftelijk een toestemming van u dat u akkoord gaat dat u als baasje zelf verantwoordelijk bent voor de gezondheid van uw hond.
*Heeft uw hond een gedragsprobleem of kan hij wel eens eigenaardig reageren dan is dit geen probleem maar ik vindt het wel prettig om dit van te voren te weten, het is voor mijn veiligheid en die van de hond belangrijk om hier van te voren op de hoogte te zijn.
*Graag ontvang ik  de honden vlo vrij, mocht de hond toch vlooien hebben dan wordt de hond gewassen met vlooien shampoo en worden er extra kosten gerekend voor het reinigen en ontsmetten van de Trimsalon en toebehoren.
*Het is bij ons gebruikelijk dat de eigenaar niet aanwezig is tijdens een trimbeurt. Dit werkt afleidend en vaak stress verhogend bij een hond. Uiteraard word er in bijzondere gevallen van ziekte of ouderdom een uitzondering gemaakt. Dit is altijd in overleg.
*Zorg er voor dat u tijdens de trimbeurt van uw hond telefonisch bereikbaar bent. En u de hond binnen 15 a 30 min kunt ophalen ( afhankelijk van de woonplaats).
*Kunt u niet op de geplande afspraak komen? Wilt u dan a.u.b. 48 uur van te voren laten weten. Dan kan ik op de gereserveerde tijd een andere hond inplannen.
*Bij niet nakomen of annuleren van de afgesproken trimbeurt ben ik genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen! Dit is 50% Van de Trimbeurt.

U gaat automatisch akkoord met deze huisregels als u een afspraak maakt bij De trimhoeve Nuth.

Gezondheid , Vriendelijkheid , betaalbaarheid & eerlijkheid staan centraal in mijn salon.

Informatie

Contact / Openingstijden
Maandag - Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag - DonderdagGesloten
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag - ZondagGesloten

Beoordelingen(3)

Deze salon heeft 3 Salonkee geverifieerde beoordelingen. Als u een online afspraak hebt gemaakt bij deze salon, vragen we u vriendelijk om uw ervaring te delen en een beoordeling achter te laten. Op die manier helpt u andere klanten bij het kiezen van hun schoonheidsbehandelingen.

Beoordeling toevoegen

Details
Eindresultaat
Sfeer
Personeel
Algemeen 4.9
5 sterren(3)
4 sterren(0)
3 sterren(0)
2 sterren(0)
1 ster(0)

Gemarkeerde beoordelingen:

Anita

Vandaag voor het eerst geweest Vriendelijk ontvangst heel lief voor de hond en zo mooi geknipt compliment Onze volgende afspraak staat al Bedankt voor de goede zorgen 🥰

Geverifieerde
18.07.2023
De Trimhoeve Nuth heeft gereageerd:

Dankje wel voor deze lieve woorden. Graag gedaan en tot de volgende keer.

mark

Estelle is een vriendelijke dame die plezier heeft in haar werk. Ze is lief voor de hondjes en zorgt voor een fris en nieuw hondenkapsel.

Geverifieerde
14.06.2023
De Trimhoeve Nuth heeft gereageerd:

Dankje wel voor deze leuke recensie !

Alle beoordelingen:

Sanne

Willem zag er mooie en fris uit. Dankjewel

Geverifieerde
6.11.2023

0Geselecteerde dienst(en):

0 Geselecteerde dienst(en):