Beautybar Meraki

Professional lashstylist, trainer and supplier.

20, Korte Zeilkens Neerkant 5758 PH

10

Belangrijke informatie

BELANGRIJK - Voor het maken van een (online) afspraak is het belangrijk om de algemene voorwaarden die hier onder staan vermeldt goed door te nemen. ⬇️‼️

WEEKENDTARIEF - Voor afspraken op de zaterdag word een extra tarief aangerekend van €7,50 per behandeling. 

BETAALMETHODES - In de salon kan met contant (het liefst gepast) of met de pin betaald worden, er worden géén tikkies verstuurd. 

PARKEREN - Parkeren moet vóór het huis, daarna mag je rechts achterom lopen en door de derde blauwe deur naar binnen komen. Parkeer je je auto achter het huis en word er schade aangetroffen is dit de klant haar eigen risico. 

See you soon!🤍 - Gaby 

—————————————————————————————————

Algemene voorwaarden Beautybar Meraki:

- Bij het maken van een (online) afspraak gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Beautybar Meraki. De klant is zelf verantwoordelijk voor het doorlezen van deze algemene voorwaarden.

- Bij het maken van een (online) afspraak gaat de klant er automatisch mee akkoord dat Beautybar Meraki persoonsgegevens van de klant mag bewaren. 

- De klant is verplicht met schone wimpers naar zijn/haar afspraak te komen. Wanneer de klant deze verplichting niet na komt, zal het reinigen van de wimpers tijdens de behandeling plaatsvinden en de verloren tijd ingekort worden op de behandeling. In extreme gevallen en zéér onzuivere toestand van de wimpers, heeft Beautybar Meraki het recht de klant te weigeren en alsnog de gehele behandeling in rekening te brengen. 

- Beautybar Meraki werkt nooit op restanten van andere stylisten. De klant zal een nieuwe set moeten inplannen en eventueel verwijderen van de wimpers van de vorige styliste. De klant is zelf verantwoordelijk voor het inplannen van de juiste afspraak, en er zal ongeacht de rede altijd de nieuwe set prijs aangerekend worden bij nieuwe klanten. 

- Beautybar Meraki  is niet verantwoordelijk voor het herinneren van een afspraak. De klant dient de afspraak zelf in zijn/haar agenda te zetten na het boeken van een afspraak en op de desbetreffende afspraak aanwezig te zijn.

- Beautybar Meraki is niet verantwoordelijk voor het annuleren van afspraken. Dit dient de klant zelf online via Salonkee te doen.

- De klant moet verhindering uiterlijk 48 uur voorafgaande de afspraak zelf online via Salonkee annuleren. Indien de klant deze verplichting niet na komt, word er ongeacht de reden een bedrag van €20,- (per ingeboekt uur) in rekening gebracht.

- Indien de klant later dan de afgesproken tijd in de salon komt, word de verloren tijd ingekort op de behandeling en zal alsnog het gehele bedrag van de behandeling aangerekend worden. 

- Indien de klant meer als 15 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, word de behandeling ongeacht de rede geannuleerd en het volledige bedrag in rekening gebracht. En zal bij de volgende afspraak verplicht 50% van de behandeling aanbetaald moeten worden, en uiterlijk 3 dagen vóór de afspraak ontvangen moeten zijn op de rekening van Beautybar Meraki.

- Indien de klant niet komt opdagen op de afspraak, word de behandeling ongeacht de rede geannuleerd en het volledige bedrag in rekening gebracht. En zal bij de volgende afspraak verplicht 50% van de behandeling aanbetaald moeten worden, en uiterlijk 3 dagen vóór de afspraak ontvangen moeten zijn op de rekening van Beautybar Meraki. 

- Bij dubbel geboekte afspraken worden dezelfde regels toegediend. Dit is ook de klant zijn/haar eigen verantwoordelijkheid.

- Indien de klant het schuldige bedrag weigert te betalen accepteert hij/zij dat er een wettelijke rente bij word gerekend. 

- Indien de klant het schuldige bedrag weigert te betalen accepteert hij/zij dat het incassobureau word ingeschakeld en bijkomende kosten voor de klant zijn.

- Betaalherrinneringen worden via het door de klant opgegeven whatsapp nummer en email doorgestuurd. De klant is zelf verantwoordelijk voor het correct invullen van deze gegevens.

- Indien deze voorvallen te vaak voorkomen, zal je helaas niet meer welkom zijn bij Beautybar Meraki.

Diensten

Quick Touch Up

Vanaf 20 €

Naturel lashes - nieuwe set

Vanaf 55 €

Naturel lashes - bijwerken 2 weken

Vanaf 38 €

Naturel lashes - bijwerken 3 weken

Vanaf 43 €

Naturel lashes - bijwerken 4 weken

Vanaf 48 €

Mega/Volume lashes - nieuwe set

Vanaf 65 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 2 weken

Vanaf 43 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 3 weken

Vanaf 48 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 4 weken

Vanaf 53 €

Wimperextensions verwijderen

Vanaf 7 €

Wimperextensions verwijderen van een andere salon

Vanaf 13 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 5 weken

Vanaf 58 €

Quick Touch Up

Vanaf 20 €

Naturel lashes - nieuwe set

Vanaf 55 €

Naturel lashes - bijwerken 2 weken

Vanaf 38 €

Naturel lashes - bijwerken 3 weken

Vanaf 43 €

Naturel lashes - bijwerken 4 weken

Vanaf 48 €

Mega/Volume lashes - nieuwe set

Vanaf 65 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 2 weken

Vanaf 43 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 3 weken

Vanaf 48 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 4 weken

Vanaf 53 €

Wimperextensions verwijderen

Vanaf 7 €

Wimperextensions verwijderen van een andere salon

Vanaf 13 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 5 weken

Vanaf 58 €

Beschrijving

Hi there! 

Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaresse van Beautybar Meraki. Mijn passie als wimperstyliste is mogen uitgroeien tot mijn fulltime baan. Dat het mijn passie is, is ook terug te zien aan het resultaat wat ik lever. Bij elke behandeling streef ik er naar om elke klant stralend en met het gewenste resultaat naar huis te laten gaan. Ik vind het ook erg belangrijk dat de klant een ontspannen rust moment kan ervaren in mijn salon. Om te blijven groeien in het vak neem ik ook regelmatig deel aan online wedstrijden, met de feedback van  juries over heel de wereld blijf ik mijn werk perfectioneren. Mijn passie wil ik graag met andere delen. Vandaar dat ik en mijn beste vriendin samen een nieuw bedrijf hebben opgestart: The Lashsisters Academy. Met onze verzamelde kennis en ervaring van de afgelopen jaren kunnen wij jou de beste opleidingen en producten garanderen. 

Hopelijk tot snel!

Informatie

Contact / Openingstijden
Maandag - Dinsdag12:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag12:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 17:00
Zaterdag08:00 - 12:00
ZondagGesloten

20, Korte Zeilkens

Neerkant 5758 PH

+31612406556
Open Web-pagina
Open Instagram-pagina

Beoordeling(10)

Details
Eindresultaat
Sfeer
Personeel
Algemeen 5
5 Sterren(10)
4 Sterren(0)
3 Sterren(0)
2 Sterren(0)
1 Ster(0)

Beoordeling toevoegen

Alle beoordelingen:

Nisa

Weer super blij met me wimpers!! Je bent de besteeee !! 💕

8.09.2022
Laura

Ik ben zeer tevreden. Heel ontspannen sfeer. Gaby is zeer kundig. En het eindresultaat is prachtig!!

19.08.2022
Anne

Heel fijn en heel blij😊

3.08.2022
Iris

Super blij altijd met mijn wimpers!!

27.06.2022
Seydah

the best 🤍 altijd super blij en tevreden met het resultaat!

25.04.2022
Esther

Met een woord een topper!

20.04.2022

0Geselecteerde dienst(en):

0 Geselecteerde dienst(en):