Beautybar Meraki

Nail and lashstylist based in Sint Odilienberg - est. 2017

17, Platanenlaan Sint Odiliënberg 6077 CZ

23

Salon - Beautybar Meraki
Salon - Beautybar Meraki
Salon - Beautybar Meraki
Salon - Beautybar Meraki
Salon - Beautybar Meraki
Salon - Beautybar Meraki

Important information

Algemene voorwaarden Beautybar Meraki:
De klant is zelf verantwoordelijk voor het doorlezen van deze algemene voorwaarden⬇️

- Bij het maken van een (online) afspraak gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Beautybar Meraki.

- Bij het maken van een (online) afspraak gaat de klant er automatisch mee akkoord dat Beautybar Meraki persoonsgegevens van de klant mag bewaren. 

- Beautybar Meraki is een Nederlands (gevestigd) bedrijf, daarvoor niet verantwoordelijk voor eventuele vertalingen van deze algemene voorwaarden en verdere aankondigingen. 

- Nieuwe klanten dienen de eerste afspraak vooruit te betalen via een tikkie binnen 24u, pas wanneer deze voldaan is staat de plek gereserveerd. Wanneer dit niet op tijd in orde word gebracht word de afspraak uit de agenda verwijderd. Let op: geen restitutie.

- Voor alle aanbetalingen gelden dezelfde regels als voor het annuleren/verplaatsen. Wanneer dit niet binnen de gevraagde tijd word gedaan gaat je aanbetaling verloren.

- Beautybar Meraki werkt nóóit op restanten van andere stylisten. De oude set zal verwijderd moeten worden en vervolgens kan er een nieuwe set geplaatst worden. De klant is zelf verantwoordelijk voor het inplannen van de juiste afspraak. 

- De klant is verplicht met schone wimpers naar zijn/haar afspraak te komen. Komt de klant met onzuivere wimpers, heeft Beautybar Meraki het recht de klant te weigeren en alsnog de gehele behandeling in rekening te brengen. 

- Beautybar Meraki is niet verantwoordelijk voor het herinneren van een afspraak. De klant dient de afspraak zelf in zijn/haar agenda te zetten na het boeken van een afspraak en op de desbetreffende afspraak aanwezig te zijn.

- Beautybar Meraki is niet verantwoordelijk voor het annuleren van afspraken. Dit dient de klant zelf (online) via Salonkee te doen. 

- Verplaatsingen/annuleringen vinden enkel en alleen online plaats, een verplaatsing/annulering via whatsapp, instagram of eventueel andere social media platformen worden als niet geldig beschouwd. 

- De klant moet verhindering uiterlijk 48 uur voorafgaande de afspraak zelf (online) via Salonkee annuleren. Indien de klant deze verplichting niet na komt, word er ongeacht de reden het volledige bedrag in rekening gebracht. 

- Aanbetalingen komen ter vervallen wanneer niet binnen het gevraagde tijdslot zelf (online) een verplaatsing van de afspraak word gedaan.

- Indien de klant 10 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, word de behandeling ongeacht de rede geannuleerd en het volledige bedrag in rekening gebracht. 

- Indien de klant niet komt opdagen op de afspraak, word de behandeling ongeacht de rede volledig in rekening gebracht. En zal bij het maken van een nieuwe afspraak verplicht 50% van de behandeling aanbetaald moeten worden.

- Het is enkel toegelaten om één afspraak per week per klant te reserveren. Indien de klant meerdere afspraken in dezelfde week maakt is Beautybar Meraki geautoriseerd om deze te annuleren.

- Het is niet toegestaan om een reservering voor kennissen of familie te maken via je eigen account. Het is belangrijk dat Beautybar Meraki de juiste informatie heeft over wie de verantwoordelijkheid heeft over de gemaakte afspraken.

- Bij dubbel geboekte afspraken worden dezelfde regels toegediend. Dit is ook de klant haar eigen verantwoordelijkheid.

- Indien de klant het schuldige bedrag weigert te betalen accepteert hij/zij dat het incassobureau word ingeschakeld en bijkomende kosten voor de klant zijn.

Services

category-icon
All services
category-icon [object Object]
Nails, Hands & Feet
category-icon [object Object]
Eyebrows and Makeup

Naturel lashes - nieuwe set

Starting at 50 €

Volume lashes - nieuwe set

Starting at 50 €

Quick touch-up

Starting at 25 €

Locatie Neerkant

Starting at 50 €

Biab manicure

Starting at 50 €

Naturel lashes - nieuwe set

Starting at 50 €

Volume lashes - nieuwe set

Starting at 50 €

Quick touch-up

Starting at 25 €

Locatie Neerkant

Starting at 50 €

Biab manicure

Starting at 50 €

Description

Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaresse van Meraki Lashes. Mijn passie als wimperstyliste is mogen uitgroeien tot mijn fulltime baan. Dat het mijn passie is, is ook terug te zien aan het resultaat wat ik lever. Bij elke behandeling streef ik er naar om elke klant stralend en met het gewenste resultaat naar huis te laten gaan. Ik vind het ook erg belangrijk dat de klant een ontspannen rust moment kan ervaren in mijn salon. Om te blijven groeien in het vak neem ik ook regelmatig deel aan online wedstrijden, met de feedback van juries over heel de wereld blijf ik mijn werk perfectioneren. Mijn passie wil ik ook graag doorgeven. Vandaar dat ik en mijn beste vriendin Valerie (eigenaresse VV-allround, Belgie) onze droom zijn na gaan streven en samen in 2021 een nieuw bedrijf hebben opgestart: The Lashsisters Academy. Met onze verzamelde kennis en ervaring van de afgelopen 6 jaar kunnen wij onze cursisten de beste opleidingen en producten garanderen. 

Hopelijk tot snel!

Information

Contact / Opening hours
Monday09:00 - 16:00
Tuesday09:30 - 20:30
Wednesday09:00 - 12:30
Thursday09:00 - 16:00
Friday09:00 - 12:30
Saturday - SundayClosed

17, Platanenlaan

Sint Odiliënberg 6077 CZ

+31612406556
Open web page

Reviews(23)

This salon has 23 Salonkee verified reviews. If you've booked an online appointment at this salon, we encourage you to share your experience by leaving a review and help others make informed decisions about their beauty needs.

Add review

Details
End result
Ambiance
Staff
Overall 5
5 stars(23)
4 stars(0)
3 stars(0)
2 stars(0)
1 star(0)

All comments:

Celine

Wimpers zien er super uit! Ik was vergeten in de spiegel te kijken toen ik weg ging omdat het ook vertrouwd en goed voelde. Toen ik thuis in de spiegel keek was ik heel tevreden met het resultaat! Dankjewel 🥰

Verified
7.05.2024
Por

Blijft erg lang zitten. Ben er erg blij mee. Ik blijf zeker terugkomen👍

Verified
28.03.2024
Noa

Bij al een aantal mensen wimper extentions gehad, maar dit is next level! De beste wimperartiest in de regio!

Verified
27.11.2023
Sophie

Geweldig en zeer professioneel resultaat! Beste in de omgeving!

Verified
11.10.2023
Odutayo

Wow I love my set So beautiful

Verified
10.10.2023
Kelly

Ik ben enorm tevreden met de resultaat van mijn wimpers en ze blijven ook goed 3 weken zitten!.. echt een aanrader.

Verified
6.10.2023

0Selected service(s):

0 Selected service(s):