Meraki Lashes

Professional lashstylist, trainer and supplier.

17, Platanenlaan Sint Odiliënberg 6077 CZ

21

Salon - Meraki Lashes
Salon - Meraki Lashes
Salon - Meraki Lashes
Salon - Meraki Lashes
Salon - Meraki Lashes
Salon - Meraki Lashes

Belangrijke informatie

Algemene voorwaarden Meraki Lashes:
De klant is zelf verantwoordelijk voor het doorlezen van deze algemene voorwaarden⬇️

- Bij het maken van een (online) afspraak gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Meraki Lashes.

- Bij het maken van een (online) afspraak gaat de klant er automatisch mee akkoord dat Meraki Lashes persoonsgegevens van de klant mag bewaren. 

- Meraki Lashes is een Nederlands (gevestigd) bedrijf, daarvoor niet verantwoordelijk voor eventuele vertalingen van deze algemene voorwaarden en verdere aankondigingen. 

- Meraki Lashes werkt nóóit op restanten van andere stylisten. De oude set zal verwijderd moeten worden en vervolgens kan er een nieuwe set geplaatst worden. De klant is zelf verantwoordelijk voor het inplannen van de juiste afspraak. 

- De klant is verplicht met schone wimpers naar zijn/haar afspraak te komen. Komt de klant met onzuivere wimpers, heeft Meraki Lashes het recht de klant te weigeren en alsnog de gehele behandeling in rekening te brengen. 

- Meraki Lashes is niet verantwoordelijk voor het herinneren van een afspraak. De klant dient de afspraak zelf in zijn/haar agenda te zetten na het boeken van een afspraak en op de desbetreffende afspraak aanwezig te zijn.

- Meraki Lashes is niet verantwoordelijk voor het annuleren van afspraken. Dit dient de klant zelf (online) via Salonkee te doen. 

- Verplaatsingen/annuleringen vinden enkel en alleen online plaats, een verplaatsing/annulering via whatsapp, instagram of eventueel andere social media platformen worden als niet geldig beschouwd. 

- De klant moet verhindering uiterlijk 48 uur voorafgaande de afspraak zelf (online) via Salonkee annuleren. Indien de klant deze verplichting niet na komt, word er ongeacht de reden het volledige bedrag in rekening gebracht. 

- Ook aanbetalingen komen ter vervallen wanneer niet binnen het gevraagde tijdslot zelf (online) een verplaatsing van de afspraak word gedaan.

- Indien de klant 10 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, word de behandeling ongeacht de rede geannuleerd en het volledige bedrag in rekening gebracht. 

- Indien de klant niet komt opdagen op de afspraak, word de behandeling ongeacht de rede volledig in rekening gebracht. En zal bij het maken van een nieuwe afspraak verplicht 50% van de behandeling aanbetaald moeten worden.

- Het is enkel toegelaten om één afspraak per week per klant te reserveren. Indien de klant meerdere afspraken in dezelfde week maakt is Meraki Lashes geautoriseerd om deze te annuleren.

- Het is niet toegestaan om een reservering voor kennissen of familie te maken via je eigen account. Het is belangrijk dat Meraki Lashes de juiste informatie heeft over wie de verantwoordelijkheid heeft over de gemaakte afspraken.

- Bij dubbel geboekte afspraken worden dezelfde regels toegediend. Dit is ook de klant haar eigen verantwoordelijkheid.

- Indien de klant het schuldige bedrag weigert te betalen accepteert hij/zij dat het incassobureau word ingeschakeld en bijkomende kosten voor de klant zijn.

Diensten

Naturel Lashes

Vanaf 50 €

Volume Lashes

Vanaf 50 €

Quick touch-up

Vanaf 20 €

Nieuwe set - model voor social media content

Vanaf 60 €

Locatie Neerkant

Vanaf 50 €

Naturel Lashes

Vanaf 50 €

Volume Lashes

Vanaf 50 €

Quick touch-up

Vanaf 20 €

Nieuwe set - model voor social media content

Vanaf 60 €

Locatie Neerkant

Vanaf 50 €

Beschrijving

Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaresse van Meraki Lashes. Mijn passie als wimperstyliste is mogen uitgroeien tot mijn fulltime baan. Dat het mijn passie is, is ook terug te zien aan het resultaat wat ik lever. Bij elke behandeling streef ik er naar om elke klant stralend en met het gewenste resultaat naar huis te laten gaan. Ik vind het ook erg belangrijk dat de klant een ontspannen rust moment kan ervaren in mijn salon. Om te blijven groeien in het vak neem ik ook regelmatig deel aan online wedstrijden, met de feedback van juries over heel de wereld blijf ik mijn werk perfectioneren. Mijn passie wil ik ook graag doorgeven. Vandaar dat ik en mijn beste vriendin Valerie (eigenaresse VV-allround, Belgie) onze droom zijn na gaan streven en samen in 2020 een nieuw bedrijf hebben opgestart: The Lashsisters Academy. Met onze verzamelde kennis en ervaring van de afgelopen 6 jaar kunnen wij onze cursisten de beste opleidingen en producten garanderen. 

Hopelijk tot snel!

Informatie

Contact / Openingstijden
Maandag18:00 - 20:00
DinsdagGesloten
Woensdag08:00 - 11:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 16:00
Zaterdag - ZondagGesloten

17, Platanenlaan

Sint Odiliënberg 6077 CZ

+31612406556
Open Web-pagina

Beoordelingen(21)

Deze salon heeft 21 Salonkee geverifieerde beoordelingen. Als u een online afspraak hebt gemaakt bij deze salon, vragen we u vriendelijk om uw ervaring te delen en een beoordeling achter te laten. Op die manier helpt u andere klanten bij het kiezen van hun schoonheidsbehandelingen.

Beoordeling toevoegen

Details
Eindresultaat
Sfeer
Personeel
Algemeen 5
5 sterren(21)
4 sterren(0)
3 sterren(0)
2 sterren(0)
1 ster(0)

Alle beoordelingen:

Noa

Bij al een aantal mensen wimper extentions gehad, maar dit is next level! De beste wimperartiest in de regio!

Geverifieerde
27.11.2023
Sophie

Geweldig en zeer professioneel resultaat! Beste in de omgeving!

Geverifieerde
11.10.2023
Odutayo

Wow I love my set So beautiful

Geverifieerde
10.10.2023
Kelly

Ik ben enorm tevreden met de resultaat van mijn wimpers en ze blijven ook goed 3 weken zitten!.. echt een aanrader.

Geverifieerde
6.10.2023
Ilona

Ben al een paar keer geweest, zeer tevreden. Ze plaats de wimpers echt zo mooi dat ik nu niet meer zonder kan. Een aanrader

Geverifieerde
5.08.2023
Kimberly Van lieshout

Wauw wat zijn mijn wimpers weer mooi gezet! The best ❤️

Geverifieerde
18.07.2023

0Geselecteerde dienst(en):

0 Geselecteerde dienst(en):