Beautybar Meraki

Professional lashstylist, trainer and supplier.

17, Platanenlaan Sint Odiliënberg 6077 CZ

12

Belangrijke informatie

MA/DO/VRIJ:📍Sint Odilienberg 
DINSDAG: 📍Neerkant 
‼️NIEUWE PRIJSLIJST VANAF 6 FEBRUARI‼️
⬇️Algemene voorwaarden Beautybar Meraki:

- Bij het maken van een (online) afspraak gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Beautybar Meraki. De klant is zelf verantwoordelijk voor het doorlezen van deze algemene voorwaarden.

- Nieuwe klanten zullen bij het inboeken van hun de eerste afspraak het volledige bedrag binnen 3 dagen vooruit moeten betalen om deze afspraak definitief vast te zetten. (Er word contact met je opgenomen via whatsapp).

- Bij het maken van een (online) afspraak gaat de klant er automatisch mee akkoord dat Beautybar Meraki persoonsgegevens van de klant mag bewaren. 

- In de salon zijn de betaalopties met contant of met de pin. Er worden geen tikkies verstuurd.

- De klant is verplicht met schone wimpers naar zijn/haar afspraak te komen. Komt de klant met onzuivere wimpers, heeft Beautybar Meraki het recht de klant te weigeren en alsnog de gehele behandeling in rekening te brengen. 

- Beautybar Meraki werkt nooit op restanten van andere stylisten. De klant zal een nieuwe set moeten inplannen en eventueel verwijderen van de wimpers van de vorige styliste. De klant is zelf verantwoordelijk voor het inplannen van de juiste afspraak, en er zal ongeacht de rede altijd de nieuwe set prijs aangerekend worden bij nieuwe klanten. 

- Beautybar Meraki  is niet verantwoordelijk voor het herinneren van een afspraak. De klant dient de afspraak zelf in zijn/haar agenda te zetten na het boeken van een afspraak en op de desbetreffende afspraak aanwezig te zijn.

- Beautybar Meraki is niet verantwoordelijk voor het annuleren van afspraken. Dit dient de klant zelf online via Salonkee te doen.

- De klant moet verhindering uiterlijk 48 uur voorafgaande de afspraak zelf online via Salonkee annuleren. Indien de klant deze verplichting niet na komt, word er ongeacht de reden 50 % van het bedrag in rekening gebracht.

- Indien de klant later dan de afgesproken tijd in de salon komt, word de verloren tijd ingekort op de behandeling en zal alsnog het gehele bedrag van de behandeling aangerekend worden. 

- Alle behandelingen duren 60-75 minuten. Ik heb deze tijd nodig om mijn behandeling te kunnen uitvoeren. Ik werk alles netjes af en stop ook niet voor dat deze tijd om is, hou hier rekening mee wanneer je nog verdere afspraken voor jezelf hebt staan die dag.

- Wanneer er tijd ingekort moet worden op mijn behandeling door welke rede dan ook (bijvoorbeeld te laat komen naar je afspraak) word er bij de volgende afspraak een nieuwe set aangerekend. Uitleg: wanneer ik de behandeling volledig kan uitvoeren, ga je dus met een 100% volledige set naar huis. Bij de volgende afspraak is altijd ongeveer 50% eraf of uitgegroeid. Dus moet ik 50% bijwerken. Wanneer ik niet de tijd krijg die ik nodig heb, ga je dus met bijvoorbeeld 80% wimpers naar huis. En bij de volgende afspraak er 50% eraf of uitgegroeid is, dus nog maar 30% over is. Dat betekend dat ik dus 70% moet bijwerken in plaats van 50% en daarom extra tijd en producten nodig heb.

- Indien de klant meer als 15 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, word de behandeling ongeacht de rede geannuleerd en het volledige bedrag in rekening gebracht. En zal bij de volgende afspraak verplicht 50% van de behandeling aanbetaald moeten worden, en uiterlijk 3 dagen vóór de afspraak ontvangen moeten zijn op de rekening van Beautybar Meraki.

- Indien de klant niet komt opdagen op de afspraak, word de behandeling ongeacht de rede geannuleerd en het volledige bedrag in rekening gebracht. En zal bij de volgende afspraak verplicht 50% van de behandeling aanbetaald moeten worden, en uiterlijk 3 dagen vóór de afspraak ontvangen moeten zijn op de rekening van Beautybar Meraki. 

- Bij dubbel geboekte afspraken worden dezelfde regels toegediend. Dit is ook de klant zijn/haar eigen verantwoordelijkheid.

- Indien de klant het schuldige bedrag weigert te betalen accepteert hij/zij dat er een wettelijke rente bij word gerekend. 

- Indien de klant het schuldige bedrag weigert te betalen binnen de 7 dagen na de factuurdatum, accepteert hij/zij dat het incassobureau word ingeschakeld en bijkomende kosten voor de klant zijn.

- Indien deze voorvallen te vaak voorkomen, zal je helaas niet meer welkom zijn bij Beautybar Meraki.

Diensten

Quick Touch Up

Vanaf 25 €

Naturel lashes - nieuwe set

Vanaf 60 €

Naturel lashes - bijwerken 2 weken

Vanaf 45 €

Naturel lashes - bijwerken 3 weken

Vanaf 50 €

Naturel lashes - bijwerken 4 weken

Vanaf 55 €

Mega/Volume lashes - nieuwe set

Vanaf 75 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 2 weken

Vanaf 50 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 3 weken

Vanaf 55 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 4 weken

Vanaf 60 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 5 weken

Vanaf 65 €

Wimperextensions verwijderen

Vanaf 7 €

Wimperextensions verwijderen van een andere salon

Vanaf 13 €

Quick Touch Up

Vanaf 25 €

Naturel lashes - nieuwe set

Vanaf 60 €

Naturel lashes - bijwerken 2 weken

Vanaf 45 €

Naturel lashes - bijwerken 3 weken

Vanaf 50 €

Naturel lashes - bijwerken 4 weken

Vanaf 55 €

Mega/Volume lashes - nieuwe set

Vanaf 75 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 2 weken

Vanaf 50 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 3 weken

Vanaf 55 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 4 weken

Vanaf 60 €

Mega/Volume lashes - bijwerken 5 weken

Vanaf 65 €

Wimperextensions verwijderen

Vanaf 7 €

Wimperextensions verwijderen van een andere salon

Vanaf 13 €

Beschrijving

Hi there! 

Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaresse van Beautybar Meraki. Mijn passie als wimperstyliste is mogen uitgroeien tot mijn fulltime baan. Dat het mijn passie is, is ook terug te zien aan het resultaat wat ik lever. Bij elke behandeling streef ik er naar om elke klant stralend en met het gewenste resultaat naar huis te laten gaan. Ik vind het ook erg belangrijk dat de klant een ontspannen rust moment kan ervaren in mijn salon. Om te blijven groeien in het vak neem ik ook regelmatig deel aan online wedstrijden, met de feedback van  juries over heel de wereld blijf ik mijn werk perfectioneren. Mijn passie wil ik graag met andere delen. Vandaar dat ik en mijn beste vriendin samen een nieuw bedrijf hebben opgestart: The Lashsisters Academy. Met onze verzamelde kennis en ervaring van de afgelopen jaren kunnen wij jou de beste opleidingen en producten garanderen. 

Hopelijk tot snel!

Informatie

Contact / Openingstijden
Maandag11:30 - 20:30
Dinsdag09:00 - 21:30
WoensdagGesloten
Donderdag11:30 - 20:30
Vrijdag11:30 - 16:30
Zaterdag - ZondagGesloten

17, Platanenlaan

Sint Odiliënberg 6077 CZ

+31612406556
Open Web-pagina
Open Instagram-pagina

Beoordeling(12)

Details
Eindresultaat
Sfeer
Personeel
Algemeen 5
5 Sterren(12)
4 Sterren(0)
3 Sterren(0)
2 Sterren(0)
1 Ster(0)

Beoordeling toevoegen

Alle beoordelingen:

Rosinara

Voor de eerste keer geweest. En ik ben heel blij met het eind resultaat . Dank 👍

22.12.2022
Moesla

Het was weer top en gezellig . Bedankt voor de mooie wimpers. Ik ben weer super blij.👍🏻

19.12.2022
Nisa

Weer super blij met me wimpers!! Je bent de besteeee !! 💕

8.09.2022
Laura

Ik ben zeer tevreden. Heel ontspannen sfeer. Gaby is zeer kundig. En het eindresultaat is prachtig!!

19.08.2022
Anne

Heel fijn en heel blij😊

3.08.2022
Iris

Super blij altijd met mijn wimpers!!

27.06.2022

0Geselecteerde dienst(en):

0 Geselecteerde dienst(en):