Hedies place

Lashes in a Blink ;

6, Ontginningsweg Grashoek 5985 NE

Salon - Hedies place
Salon - Hedies place
Salon - Hedies place
Salon - Hedies place
Salon - Hedies place
Salon - Hedies place

Belangrijke informatie

Beste klanten en vrienden,

Bij je eerste boeking hier, dien je jezelf te registreren via Facebook of je email-adres.
voor meer informatie klik je op de button 'toon meer' hier onder. ⬇            (for English; switch language on the right, on top) ⬆

Voordelen:
- 24- 48u voor de afspraak ontvang je een sms of email ter herinnering.
- Iedereen heeft zijn eigen profiel (bovenaan rechts via LOGIN) waar je steeds kan zien wanneer jouw volgende afspraak staat gepland.
- Je kunt je afspraak heel makkelijk herboeken.
- Op jouw profiel kun je tot 48 uur voorafgaand zelf online verplaatsen of annuleren.
- Ons systeem onthoudt jouw gepersonaliseerde behandeltijd.

Heb jij een vraag of lukt het niet?
Dan kun je op de boekingspagina onderaan rechts op het HELP-knopje klikken en daar wordt je zo snel mogelijk verder geholpen.
Je hoeft hiervoor dus niet naar de salon te bellen.

Algemene voorwaarden 

- Bij het maken van een (online) afspraak gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Beautybar Meraki. De klant is zelf verantwoordelijk voor het doorlezen van deze algemene voorwaarden.

- Nieuwe klanten zullen bij het inboeken van hun de eerste afspraak het volledige bedrag binnen 3 dagen vooruit moeten betalen om deze afspraak definitief vast te zetten. (Er word contact met je opgenomen via whatsapp, e-mail of sms).

- Bij het maken van een (online) afspraak gaat de klant er automatisch mee akkoord dat de salon persoonsgegevens van de klant mag bewaren. 

- In de salon zijn de betaalopties contant of pin. 

- De klant is verplicht met schone wimpers naar de salon te komen. Komt de klant met onzuivere wimpers, heeft de salon het recht extra kosten in rekening te brengen á 10,-.

- We werken niet op restanten van andere stylisten. De klant zal een nieuwe set moeten inplannen en eventueel verwijderen van de wimpers van de vorige styliste. De klant is zelf verantwoordelijk voor het inplannen van de juiste afspraak, en er zal ongeacht de rede altijd de nieuwe set prijs aangerekend worden bij nieuwe klanten. 

- De salon is niet verantwoordelijk voor het herinneren van een afspraak. De klant dient de afspraak zelf in zijn/haar agenda te zetten na het boeken van een afspraak en op de desbetreffende afspraak aanwezig te zijn.

- De salon is niet verantwoordelijk voor het annuleren van afspraken. Dit dient de klant zelf online via Salonkee te doen.

- De klant moet bij verhindering uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de afspraak zelf online via Salonkee annuleren. Indien de klant deze verplichting niet nakomt, word er ongeacht de reden 50% van het bedrag in rekening gebracht.

- Indien de klant later dan de afgesproken tijd in de salon komt, word de verloren tijd ingekort op de behandeling en zal alsnog het gehele bedrag van de behandeling aangerekend worden. 

- Indien de klant meer dan 15 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, word de behandeling ongeacht de reden geannuleerd en wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Er zal bij de volgende afspraak verplicht 50% van de behandeling aanbetaald moeten worden. Dit bedrag dient uiterlijk 3 dagen vóór de afspraak ontvangen moeten zijn op de rekening van de salon.

- Indien de klant niet komt opdagen op de afspraak, word de behandeling ongeacht de reden geannuleerd en het volledige bedrag in rekening gebracht. Er zal bij de volgende afspraak verplicht 50% van de behandeling aanbetaald moeten worden, en uiterlijk 3 dagen vóór de afspraak ontvangen moeten zijn op de rekening van de salon. 

- Bij dubbel geboekte afspraken worden dezelfde regels toegediend. Dit is de klant zijn/haar eigen verantwoordelijkheid.

- Indien de klant het schuldige bedrag weigert te betalen accepteert hij/zij dat er een wettelijke rente bij word gerekend. 

- Indien de klant het schuldige bedrag weigert te betalen accepteert hij/zij dat het incassobureau word ingeschakeld en bijkomende kosten voor de klant zijn.


Handig om te weten; je kunt voor de deur parkeren.

Diensten

Wimper extensions

nieuwe set one by one

Vanaf 87.5 €

refill natural lashes

Vanaf 40 €

wimper extensions verwijderen

Vanaf 12.5 €

wimper extensions verwijderen + nieuwe set

Vanaf 112.5 €

Lashlift

Lash lift

Vanaf 65 €

wimpers

verven wimpers

Vanaf 30 €

threading

threading full face incl. wenkbrauwen

Vanaf 45 €

threading ( epileren met touw)

Vanaf 20 €

nieuwe set one by one

Vanaf 87.5 €

refill natural lashes

Vanaf 40 €

wimper extensions verwijderen

Vanaf 12.5 €

wimper extensions verwijderen + nieuwe set

Vanaf 112.5 €

Beschrijving

In mijn salon 'Hedies Place' in Grashoek kun je terecht voor wimperextensions, lashlifts, epileren en threading/ shaping van je wenkbrauwen en/ of gezicht. Ik bied je een gepersonaliseerde behandeling, waarbij kwaliteit voorop staat. 

Wat ik zelf erg belangrijk vind is het werken met duurzaam en hoog kwalitatief materiaal; extensions van zijde/ kasjmier of synthetische wimperextentions (gemaakt van biologisch afbreekbare vezels) . Tenslotte wil je de wimpers die je verliest in de natuur, niet zelf terug op je bord krijgen. Hiervoor blijf ik op zoek naar de meest duurzame materialen en technieken. Werken aan onze (blijvend) mooie planeet én tegelijkertijd aan een mooi uiterlijk!

Wimperextensions one-by-one

Er wordt op ieder eigen wimperhaartje één wimperextension met een speciale lijm geplakt.
De wimperextensions blijven tot 5-11 weken zitten, afhankelijk van de eigen groeicyclus en de verzorging van de extensions. 
Aanbevolen wordt om na 2-4 weken een afspraak te maken voor het opvullen, op deze manier behoud je het optimale resultaat van de wimpers.

Mascara 
Het is mogelijk om oogmake-up te gebruiken zolang dit op waterbasis is. De meeste make-up en reinigingsmiddelen bevatten olie.
Olie laat de lijm oplossen, daarom goed op de verpakking kijken of een product olie bevat.

Is er keuze in lengte, dikte en krul van de extensions?
Ja je kunt zelf bepalen welke lengte, dikte en krul je wenst en natuurlijk adviseer ik je hierbij ; )

Beschadigen mijn eigen wimpers?
Nee, jouw eigen wimpers beschadigen niet door de speciale lijm, dus geen afgebroken wimpers naderhand. 

Behandelingsduur:
-Een nieuwe set wimperextensions plaatsen duurt ongeveer 70-80 minuten.
-Een opvulbehandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Hoe worden wimperextensions verwijderd?
Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel of lotion.
Probeer niet de wimper extensions zelf te verwijderen, laat dat altijd door een professional doen (anders trek je, mogelijk, je eigen wimpers ermee uit).

Verzorging:
·  Gebruik geen producten als mascara, make-up remover, eyeliner, oogschaduw op olie-basis
·  Gebruik geen wimperkruller om de wimpers te krullen
·  Elke ochtend even de wimpers kammen met een wimperborsteltje.
·  Probeer niet de wimper extensions zelf te verwijderen, laat dat altijd 
  door een professional doen.
·  Was je wimpers elke dag met Lash Foam. (Verkrijgbaar in de salon)

Na hoe lang ben ik toe aan een opvulbeurt?
Na het plaatsen van een nieuwe set moeten de wimpers 24 uur droog worden gehouden. Dit voor een optimale hechting van de lijm. Aanbevolen wordt om na 2-4 weken een afspraak te maken voor het opvullen, op deze manier behoud je het optimale resultaat van je wimpers. De opvul afspraak duurt ongeveer 45 minuten.

Kom met schone wimpers (zonder mascara en make-up) naar de salon.

Informatie

Contact / Openingstijden
Maandag - VrijdagGesloten
Zaterdag10:00 - 17:30
ZondagGesloten

Beoordeling(0)

Details
Eindresultaat
Sfeer
Personeel
Algemeen 0
5 Sterren(0)
4 Sterren(0)
3 Sterren(0)
2 Sterren(0)
1 Ster(0)

Beoordeling toevoegen

0Geselecteerde dienst(en):

0 Geselecteerde dienst(en):